JOGI NYILATKOZAT

Az oldalon megjelenített információkat, kép, hang és mozgókép dokumentumokat, hivatkozásokat vagy más írott anyagokat és kreatív alkotásokat a SolutionCafés Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Ezek egyike sem minősül ajánlatnak.

Az oldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, publikálni, értékesíteni, terjeszteni vagy átdolgozni.

A SolutionCafés Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalt és közösségi média oldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse. A weboldal, közösségi média oldalak, illetve az ott elérhető megjelenített információk, kép, hang és mozgókép dokumentumok, hivatkozások vagy más írott anyagok és kreatív alkotások hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatára alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működéséből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a SolutionCafés Kft. kifejezetten kizárja.

A SolutionCafés Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a SolutionCafés Kft. weboldalai és közösségi média oldalai kapcsolódnak vagy, amelyekre hivatkoznak.

A SolutionCafés Kft. egyes weboldalai és közösségi média oldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.