Agility & Coaching
COACHEVATE AGILITY PROGRAM
A coaching, az agilitás és a motiváció új szintre emelése szakértőknek, szakértők által.
Szeretnél szintet lépni és nagyobb hatást elérni agilis transzformációkban?
Szeretnél magabiztosan kezelni szenzitív helyzeteket agilis csapatban?
Jó lenne még eredményesebben támogatni kollégáidat az agilis működésben?
ÜDVÖZLÜNK A COACHEVATE AGILITY PROGRAMBAN!
A motiváció felszabadítása coaching eszközökkel az agilitás világában.
Ha Scrum Master, Product Owner, Agility Master vagy Agile Leader a professzionális szereped, akkor bizonyára találkoztál már az alábbi helyzetekkel:
 • Támogatást, útmutatást kérnek tőled, de nem fogadják el
 • A dolgok elakadnak, de nehéz róla beszélni
 • Azt hallod, hogy nem működik és nincs értelme
A COACHEVATE AGILITY PROGRAMMAL MOST LEHETŐSÉGED NYÍLIK ARRA, HOGY KÖNNYEBBEN OLDJ MEG KIHÍVÁSOKAT ÉS VALÓS VÁLTOZÁST ÉRJ EL.
MI IS AZ A COACHEVATE AGILITY PROGRAM?
A COACHEVATE AGILITY egy egyedülálló és átfogó program, amelyet kifejezetten az agilitás területén dolgozó szakemberek számára hoztunk létre, hogy coaching kompetenciákat magasabb szintre emeljék és eszköztáruk bővüljön.

Ismerd meg azokat coaching eszközöket és gyakorlati megoldásokat, amelyek segítik könnyedén kezelni az agilitás kihívásait.
TÉGED VÁRUNK, HA...
Scrum Master vagy Agility Master vagy és szeretnéd a csapat érettségét növelni
Product Owner-ként szeretnél eredményesebb együttműködést a stakeholderekkel
Agile Coachként az eszköztáradat bővítenéd
Agile Leaderként terved az önszerveződést támogatni és felhatalmazott csapatokat létrehozni
AMIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANOD
GYAKORLATORIENTÁLT
Célzottan, az agilis szereplők mindennapi munkájához kapcsolódó helyzetekkel dolgozunk. Esettanulmányokkal és gyakorlatokkal segítünk, hogy a megszerzett ismereteket, coaching kompetenciákat és eszközöket azonnal alkalmazni tudd a munkádban.
SZEMÉLYRE SZABOTT FEJLŐDÉS
Lehetőséged van saját dilemmáidon, témákon dolgozni, személyes visszajelzéseket kapni tapasztalt szakértőinktől, és saját igényedre szabott fejlődési és fejlesztési tervet kidolgozni.
SZAKÉRTŐI VEZETÉS
A program trénerei gyakorló agilis coachok, akik olyan megoldásokat mutatnak és adnak át, amelyeket ők is alkalmaznak.
GYERE EL AZ ÍZELÍTŐNKRE ÉS ISMERD MEG A PROGRAMOT!
A PROGRAM TARTALMA
MEGBÍZHATÓ MÓDSZERTANI ISMERETEKET FOGSZ KAPNI, AMIKET MÁR A PROGRAM IDEJE ALATT IS BE TUDSZ VETNI, MIKÖZBEN A MENTOROD TÁMOGATÁSÁT IS ÉLVEZED.
MODULOK:
A coach szerep, agilis coach kompetencia modell
Felfedezzük, hogy az agilitás világában hol van kitüntetett szerepe a coaching kompetenciáknak, melyek ezek, milyen helyzetekben és kapcsolatokban van jelentőségük, hogyan azonosíthatjuk be ezeket a helyzeteket.
Aktív figyelem, jelenlét, kérdések fajtái
Megmutatjuk, hogyan gyűjtünk információt a külső és belső környezetről, hogyan használjuk ezeket az információkat. Bemutatunk egy rendszer modellt és vele való munkát.
Szerződéskötés, kérdezéstechnika, tudatosítás
A coaching beszélgetés folyamata. Megismertetünk a releváns ICF kompetenciákkal. Gyakoroljuk, hogyan lehet célt adni a beszélgetésnek, jól feltárni a helyzetet, eredményesen kérdezni, és fókuszáltnak maradni.
Beszélünk az ellenállással való munkáról, hiedelmek feltárásáról, gyakoroljuk az érzelmekről, félelmekről való beszélgetést.
Ezek feltárása folyamatos. Rávilágítunk hogyan befolyásolják az érzelmek a hiedelmeket és milyen hatást gyakorolnak a professzionális életünkre.
Ránézük a tipikus coach hibákra és elkerülésükre.
Megtudod többek között, hogyan tudod magad egyensúlyban tartani. Felfedezheted személyes erősségeidet és stílusodat, lehetséges csapdákat és nehéz helyzeteket.
Mentoring és szupervízió.
Annak érdekében, hogy bebiztosítsuk a találkozásaink eredményességét, mentoringgal és szupervízióval támogatunk. Ezek az alkalmak hozzájárulnak a szakmai fejlődéshez és a kiemelkedő szakmai teljesítmény eléréséhez.
A PROGRAM KERETEI
6 ALKALOM (6X4 ÓRA)-KONTAKTÓRÁK FIX NAPOKON AZ ALKALMAK KÖZÖTT SAJÁT KIHÍVÁSOKON DOLGOZOL.
 • Előzetes beszélgetés
 • Esettanulmányok, saját projektfeladatok
 • Mentoring a program ideje alatt, vagy azt követően.
 • Follow up alkalom
FEJLESZD COACHING KOMPETENCIÁID, ALAKÍTSD KI AZ ESZKÖZTÁRADAT ÉS LÉPJ EGY ÚJ SZINTRE AZ AGILITÁS VILÁGÁBAN.
HEGYI NÓRA
AGILE COACH, PROFESSIONAL CERTIFIED BUSINESS COACH ÉS TEAMCOACH
Több mint 20 év szervezetfejlesztői valamint business coach tapasztalattal érkeztem az agilis csapatok világába. Tagja vagyok az ICF-nek ( Nemzetközi Coaching Szövetség), ahol PCC (Professional Certified Coach) minősítést szereztem.

Hiszek a coaching erejében, amit már nagyon sok szervezeti és egyéni folyamat során megtapasztaltam. A legnagyobb öröm számomra, amikor egy ügyfelem ráébred saját szuper erejére, arra a tudásárás és képességeire, amiknek nem volt tudatában és elkezdi magabiztosan használni.

Mint egy agilis csapatokat támogató coach, az én szerepem az, hogy segítsek létrehozni egy olyan környezetet, ahol a tanulás közösségi élmény, minden egyes csapattag fejlődik, és a csapat működése új szintre emelkedik.

Engem az vezérel a munkában, hogy a coaching szemléletet minél több embernek átadjam és meghívjam őket egy közös útra, amin együtt haladunk és gondoskodunk arról, hogy dolgok megtörténjenek, valóra váljanak.
MILYEN VELEM DOLGOZNI?
Amikor egy érett, széles látókörű, struktúrát finoman a munkába beépítő kollégával dolgozom együtt, az Nóri. Nemcsak a személyiségével tud magához hívni, hanem a sokrétű érzelmi kapcsolódásával is. - ANGI
ZILAHI ANGÉLA
PROFESSIONAL CERTIFIED COACH AGILE COACH, TEAMCOACH, COACH SUPERVIZOR A NEMZETKÖZI COACHING SZÖVETSÉG (ICF) MAGYAR TAGOZATÁNAK ELNÖKE
A közel 20 év üzleti és 8 év fejlesztői, tréneri tapasztalat azt hozta, hogy könnyedén együtt haladok a változással. Ezalatt jelen van a lendület, a sokszínűség, az új nézőpontok keresése, a felismerés, a biztonság és a fesztelenség élménye.

Szerelmese vagyok azoknak a munkafolyamatoknak, transzformációknak, amelyben az agilitás és a coaching, mint szemlélet és mint gyakorlat is megjelenik. Ez adja a motivációmat és lendületemet, hogy kiváló agilis szakemberekkel dolgozzak.

A csapataim, ügyfeleim értékeket és normákat teremtenek maguk körül. Biztonságban hibáznak, fejlődnek és transzformálódnak. Ezzel az élménnyel és tudással pedig nélkülözhetetlen részévé válnak egy agilis környezetnek.
MILYEN VELEM DOLGOZNI?
Angival dolgozni egyszerre komoly és vicces, nagyra értékelem a vidámságot és a könnyedséget, amit minden beszélgetésbe és helyzetbe bele tud vinni. Amikor vele vagyok, elfogadással és szeretettel tudom megélni a nehézségeimet és gyengeségeimet is. - NÓRA
MENNYIBE KERÜL?
A PROGRAM ÁRA: 390.000 FORINT
 • 24 kontaktóra+ előzetes beszélgetés
 • Mentoring és follow up
 • Saját élmény
 • Bevált eszközök
 • Tapasztalt oktatók
 • Helyszín: online, igény esetén személyesen
  Részletfizetési lehetőség van.

Időpontok

2024. május 30. 18:00- 19:30 - 1,5 óra

JELENTKEZÉS AZ ÍZELÍTŐRE
 Ott leszek    Nem tudok menni, de a Program érdekel. Hívjatok fel!
 Adataim beküldésével elfogadom az adatkezelési irányelvekben foglaltakat