Minden működik, ennek ellenére hiányérzet györtör? Jönnek az eredmények, jók a munkatársaid, csapatod, mégis unod saját magad és a munkafolyamataidat?

Nem csupán a természetnek kell időről – időre újjászületnie, hanem mi magunknak is. Ha nem nyitsz meg magad előtt a céljaidhoz rendelt új utakat, akkor az olyan, mintha ugyanazt a falat másznád újra és újra. Képzeld el inkább azt, hogy egyáltalán nincs semmilyen akadály! Csak te vagy és karnyújtásnyira tőled a céljaid. Nem áll köztetek senki és semmi! A siker és az eredmények fejben dőlnek el és a te hozzáállásodon és kitartásodon múlnak!

Egy helyben képtelenség és nem is tudsz állni sokáig. Ha te nem mozdulsz, akkor a külső körülmények, hatások mindenképpen el fognak mozdítani. Dönteni viszont mindig te döntesz: magad mozdulsz arra, amerre te szeretnél, vagy hagyod, hogy csak úgy “megtörténjenek” a dolgok veled.

Szerintem, spórold meg a drága időd! Határozd el magad! Ha ez megvan, akkor szoktam én belépni a képbe! Megismerek, megvilágítok egy folyamatot, feltérképezem a specifikus helyzetet és lehetőséget adok a direkt, célirányos önfejlesztésre, egy olyan folyamatra, ami ugyan rövid távon elvesz az idődből, hosszútávon viszont időt takarít meg neked hasznosabb dolgok megteremtésére.

Szeretnél az értekezlet csoportmunkából kinyerni egy igazi alkotófolyamatot? Gondolom, igen! A Meeting Mentor tudás majd feltölti széllel a vitorládat!

Augusztusban workshopot tartunk! Várlak szeretettel!

Legyen szép napod!

Hegyi Nóra